top of page

jan. 27., Szo

|

Lakitelek

Gondolatszikrák S2E3 - Gyógynövények, gyógyteák és téli immunerősítés

Mit tehetünk a tél közepén azért, hogy jobban ellenálljunk a betegségeknek, vagy hogy energikusabbak és fittebbek legyünk? Ennek járunk utána a következő Gondolatszikrák alkalmon.

Gondolatszikrák S2E3 - Gyógynövények, gyógyteák és téli immunerősítés
Gondolatszikrák S2E3 - Gyógynövények, gyógyteák és téli immunerősítés

Idő és helyszín

2024. jan. 27. 16:00 – 19:00

Lakitelek, Lakitelek, Széchenyi krt. 46, 6065 Magyarország

Az eseményről

Újévi fogadalmat tettél, hogy idén tényleg egészségesebben fogsz élni? Netán máris sikerült megszegned? Ne csüggedj, az ilyen jelentős változások nem mennek egyik napról a másikra. Nem attól lesz sikeres egy fogadalom, hogy soha nem hibázol, sőt! Éppen a kihívások és a nehézségek utáni visszatérések erősítenek meg az úton.

Na de mi a helyzet az egészséges életmóddal? Mit tehetünk a tél közepén azért, hogy jobban ellenálljunk a betegségeknek, vagy hogy energikusabbak és fittebbek legyünk? Ennek járunk utána a következő Gondolatszikrák alkalmon, ezúttal viszont változtatunk a szokásos kereteken!

Időpont: 2024. január 27. 16:00

Helyszín: Lakitelek, Művelődési Ház (6065 Lakitelek, Széchenyi krt. 48/a)

  • Részletes program hamarosan!

Ne aggódj, ha még nem voltál korábban Gondolatszikrák programon, a részvételnek semmilyen feltétele nincs, és igyekszünk is mindenkit segíteni az elindulásban és a közös úton. Kortól, nemtől, világnézettől függetlenül mindenkit nagy szeretettel várunk, az egyetlen szabályunk a mások tisztelete és az eltérő vélemények tiszteletben tartása.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, erre az alapanyagok tervezett mennyisége miatt van szükség. Emellett minden résztvevő ingyenesen készíthet el egy teafiltert, amit haza is vihet, vagy el is fogyaszthat a program alatt.

Gyertek minél többen, szóljatok a barátoknak is!

Mindenkit szeretettel várunk!

// Fontos megjegyezni, hogy sem ez a poszt, sem a program nem minősül egészségügyi tanácsadásnak. Minden komolyabb életmódváltást szükséges a háziorvossal, kezelőorvossal vagy más szakemberrel egyeztetni. A programon sok tipp elhangzik majd, de mint minden életmóddal kapcsolatos kérdésben, itt is lehetnek olyan egyedi tényezők, melyek mélyebb utánajárást vagy szakmai segítséget igényelnek. //

// A kérdőívben megadott adatokat szigorúan bizalmasan kezeljük, azt csak a résztvevői létszám becslésére használjuk fel, harmadik féllel pedig nem osztjuk meg. //

Esemény megosztása

bottom of page