top of page

ápr. 22., Szo

|

Lakitelek

Gondolatszikrák S1E7: Az egészséges erdő titkai a Föld napján

Rendhagyó helyszínen és formában folytatódik a Gondolatszikrák beszélgetéssorozat, a Föld napja alkalmából ugyanis a Tőserdőbe látogatunk!

Gondolatszikrák S1E7: Az egészséges erdő titkai a Föld napján
Gondolatszikrák S1E7: Az egészséges erdő titkai a Föld napján

Idő és helyszín

2023. ápr. 22. 14:00 – 2023. ápr. 23. 18:00

Lakitelek, Lakitelek, Szivárvány u. 34, 6065 Magyarország

Az eseményről

Április 22-én terveink szerint egésznapos programmal, délelőtt szemétszedési akcióval, délután beszélgetéssel egybekötött túrával készülünk, hogy így kapcsolódjunk a természethez ezen a fontos világnapon. A délelőtti program részleteivel külön eseményben jelentkezünk majd, a programokhoz külön-külön és egyben is lehet majd csatlakozni.

A délutáni túra terveink szerint 14 órakor indul. Felfedezzük a Tőserdő ismert és kevésbé ismert titkait, miközben meghívott szakértőkkel beszélgetünk arról, mitől lesz egészséges és ellenálló egy ártéri erdő, milyen szerepe van az erdei ökológiai rendszerben a gombáknak és a különféle növényeknek, állatoknak, milyen vízimadarakat figyelhetünk meg a Tőserdő környékén és hogy milyen pozitív mentális hatása lehet ránk egy erdei sétának.

Meghívott szakértőinket a következő hetekben mutatjuk be, az esemény időpontjához közeledve pedig az aktuális terepviszonyokhoz igazodó ajánlott ruházattal és hasznos túrafelszerelések listával is jelentkezünk majd, így érdemes lesz követni az eseményt.

A beszélgetést rossz idő esetén zárt helyen tartjuk meg, így biztosan nem maradunk inspiráló gondolatok nélkül.

Mindenkit szeretettel várunk, hogy az erdőben elmerülve beszélgessünk az erdők titkairól!  

Esemény megosztása

bottom of page