top of page

nov. 26., Szo

|

Lakitelek

Gondolatszikrák S1E2: A karácsony akkor szép, hogyha Insta-feedre lép?

A hónap utolsó szombatja egyben Gondolatszikrák beszélgetést is jelent: sorozatunk második eseményén a karácsonyi készülődés és a közösségi média kapcsolata lesz terítéken, az adventi gyertyagyújtás után.

Gondolatszikrák S1E2: A karácsony akkor szép, hogyha Insta-feedre lép?
Gondolatszikrák S1E2: A karácsony akkor szép, hogyha Insta-feedre lép?

Idő és helyszín

2022. nov. 26. 19:00 – 2022. nov. 27. 22:00

Lakitelek, Lakitelek, Széchenyi krt. 48, 6065 Hungary

Az eseményről

Ma már közhelyesnek hangzik, de az adventi időszak kezdetével minden platformot elárasztanak a karácsonyi ajándék- és dekorötletek, jól beállított, idillinek tűnő pillanatok, ezek pedig az egyébként is stresszes időszakban további nyomást helyeznek ránk: vajon csak akkor lehetünk boldogok, ha a mi ünnepünk is olyan tökéletes, mint amilyennek az Instán és a TikTokton tűnik?

Meghívott beszélgetőpartnereink segítségével annak járunk utána, hogyan alakítja a közösségi média az ünnephez való viszonyunkat, mitől lesz valóban meghitt és szeretetben gazdag ez az időszak, és milyen hatással van ránk és mentális egészségünkre az ünnepi rohanás és a folyamatos görgetés együttes hatása.

Gyere el, ha szívesen beszélgetnél ezekről a témákról vagy bármi másról, ha van jó gyakorlatod arra, hogyan kerüld ki a stresszes pillanatokat, esetleg épp ilyen praktikákat tanulnál másoktól.

Meghívott beszélgetőpartnereinket a következő napokban mutatjuk be, szóval érdemes jelölni az eseményt, és követni a Facebook-oldalunkat is.

Mindenkit szeretettel várunk, a belépés ingyenes és regisztráció sem szükséges hozzá!

Esemény megosztása

bottom of page